Shoarma apparatuur 

Wie houdt er nu niet van een lekker broodje shoarma als avondeten op een doordeweekse werkdag, als snack tussendoor of als bodem voor tijdens het uitgaan? Of misschien eet je al jaren traditiegetrouw, na het uitgaan met je vrienden, een broodje bij de shoarmawinkel bij jullie in de stad. Het lekkere aan shoarma is dat het gekruid vlees perfect samengaat met het broodje en de eventuele extra’s, zoals knoflooksaus, sambal, sla en andere groentes en dat je echt een lekkere bodem legt. Maar om verse shoarma te serveren, heb je als winkel wel shoarma apparatuur nodig. Alleen dan krijg je een perfect broodje met lekkere vulling.

Speciale apparaten voor je shoarma

Hier sta je misschien nooit niet bij stil, dat is helemaal niet zo gek, maar shoarma apparatuur is iets waar je als verkoper der shoarma dus totaal niet omheen kan. Alleen met dit soort apparaten is het mogelijk om de shoarma flinterdun te serveren, blijft het vlees lekker warm en serveer je dus een perfect broodje shoarma. Heb je namelijk ooit eens ergens shoarma besteld zonder dat er een shoarma apparaat stond met het stuk vlees? Nee. Het is dus van essentieel belang en alle shoarmatenten beseffen zich dat.

Veel leveranciers van shoarma apparatuur

Gelukkig zijn er vandaag de dag genoeg bedrijven waar je shoarma apparatuur kunt aanschaffen, bijvoorbeeld als horeca-eigenaar. Met dit soort apparaten wordt onder andere het vlees goed bereid en van verschillende kanten gegrild en blijft het heerlijk warm zodat de klanten altijd een perfect broodje met warm vlees krijgen. Het is daarom een onmisbaar onderdeel van een goede shoarmawinkel. Vraag ook altijd even naar specifieke onderdelen van het apparaat en of de verschillende onderdelen, bijvoorbeeld het spit, apart te vervangen zijn. Mocht er bijvoorbeeld een keer iets kapot gaan, dan kan je misschien heel makkelijk alleen het desbetreffende onderdeel vervangen. Dit scheelt natuurlijk flink in de kosten.

De positie van het vlees

Het eerste dat opvalt als je goedgemutst een shoarmashop instapt, is het vlees achter de toonbank. De shoarma staat namelijk in de lengte in het shoarma apparaat en draait als het goed is een beetje rond. Dit ronddraaien zorgt ervoor dat het vlees aan elke zijde op de juiste manier bereid en verwarmd wordt. Drie infrarood gasbranders zorgen hiervoor. Door de positie van het vlees, vallen de sappen uit dit vlees rechtstreeks in het daarvoor bestemde bakje. Zo krijg je het beste shoarmavlees dat je kan bestellen en heb je alleen nog maar tevreden klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *