Het dragen van een bohemian ketting

Ben jij een onbezorgd en vrolijk persoon, die met zichzelf in balans is en wel openstaat voor een feestje? Wil je deze levenshouding delen met familie, vrienden en toevallige passanten? Dan kun je één of meerdere bohemian kettingen dragen om de dag op te fleuren en anderen te inspireren hetzelfde te doen. Zeker in de zomer zijn deze kettingen een super leuke aanwinst voor je kledingkast.

Een bohemian ketting voor iedere gelegenheid

Een bohemian ketting heeft een beetje een hippie-imago, maar is in werkelijkheid geschikt voor tal van gelegenheden. Natuurlijk kun je een bohemian ketting dragen op een lekker zonnige stranddag, maar ook naar een etentje met vrienden of zelfs een zakendiner, kan zo’n vrolijke ketting prima. Je draagt met trots je eigen stijl uit en verrast je tafelgenoten met een persoonlijk tintje. Het is toch saai om allemaal in hetzelfde zwarte cocktailjurkje aan tafel te zitten?

Verschillende typen bohemian kettingen

De bohemian ketting is zo populair, omdat de ketting bestaat in ontelbare soorten en maten. Je hebt felle, kleurrijke kettingen, maar ook witte of zwarte, die ideaal zijn voor een meer zakelijke of deftige gelegenheid. Ook kun je de kettingen met elkaar combineren om jouw look echt iets eigens te geven. Stem je outfit altijd af op het soort feest waar je heen gaat, maar op een festival kun je je heerlijk uitleven door meerdere bohemian kettingen met elkaar te combineren.

Combineren en matchen

Bohemian kettingen doen het ook leuk met soortgelijke armbanden, ringen en enkelbanden. Pas op dat je outfit niet te druk wordt, maar een beetje vrolijkheid kan nooit kwaad. Als je bijvoorbeeld een eenkleurig jurkje aanhebt of een spijkerbroek met een simpel t-shirt kunnen sieraden je kleding opfleuren en je verschijning bijzonder maken, ondanks je makkelijke kledingsstijl. De tijd dat je hoge hakken hoefde te dragen om op te vallen, is definitief voorbij door de komst van bohemian kettingen. Let the fun begin en geniet van de zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *