De vele mogelijkheden van led verlichting

interieur

 

Het is misschien wel de meest creatieve verlichtings-optie: Led verlichting. Je hebt met deze lampjes ontzettend veel mogelijkheden, voornamelijk doordat ze verkrijgbaar zijn in super veel kleuren. Het eerste waar de meeste mensen aan denken als ze het hebben over led lampjes is de bekende ledstrips die je overal aan kunt bevestigen. Je ziet deze strips steeds vaker in woon- en slaapkamers doordat ze een super toffe sfeer creëren. Bevestig eens zo’n strip onder je tv-meubel, dit heeft een heel tof effect. Je ziet het licht er namelijk wel vanaf komen, maar je ziet de strip zelf niet zitten. Net als onder de kastjes van je keuken, daar heeft het deze vorm van led verlichting hetzelfde effect. Je kunt zo op een hele originele manier je ruimte verlichten, maar dan zonder dat dat je de lampjes ziet. En wat te denken van zo’n led strip onder je bed? 

Led verlichting in de party-scene

Je kunt deze handige led strips natuurlijk ook in feestruimte gebruiken om een opvallend statement te maken. In dat geval ga je natuurlijk niet voor basic wit, maar voor allerlei felle kleuren lampjes door elkaar. Deze bevestig je bijvoorbeeld langs de wanden van de ruimte, in de hoeken, maar ook langs bijvoorbeeld deurposten, meubels of rondom de bar. Deze led verlichting maakt van elke ruimte een feestelijk geheel, en als deze lampjes de enige zijn die branden heb je echt een discotheek-waardige look.

 

Tover je garage om tot partyscene

Heb jij een garage die je niet gebruikt en wil je deze omtoveren tot een toffe partyscene voor jou en je vrienden? Bouw dan eigenhandig een bar waaraan je biertjes kunt tappen en kleed de ruimte aan met toffe led verlichting langs de wanden. Als je allerlei kleuren met elkaar combineert kun je eigenlijk de plank niet misslaan, en met wat fijne meubels erbij om in te chillen kunnen die gezellige avondjes met vrienden niet meer stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *