De revolutionaire plasma aansteker

Rook je of gebruik je een aansteker om je gasfornuis te ontsteken? Houd je van barbecueën of een vuurtje stoken? Dan is het handig om een aansteker op zak te hebben. Toch heeft een traditionele aansteker een aantal grote nadelen. Soms is de vloeistof op en krijg je geen vlammetje meer. Er wordt veel plastic gebruikt om de aanstekers te vervangen en echt lang mee gaan ze niet. Met de komst van de plasma aansteker zijn deze moeilijkheden verleden tijd. Deze aansteker werkt volledig op elektriciteit en stookt een vuurtje in alle omstandigheden.

De duurzame plasma aansteker

Een plasma aansteker is niet alleen hip en modern, maar ook goed voor het milieu. In een tijd waarin we steeds vaker bezig zijn met het klimaatvraagstuk, zijn wegwerpartikelen niet langer trendy. Aanstekers die je constant moet vervangen, veel chemicaliën gebruiken en van plastic gemaakt zijn, behoren tot het verleden. De plasma aansteker werkt volledig op elektriciteit, is oplaadbaar en gaat dus een hele poos mee. De plasma aansteker is naast handig, dus ook milieubewust en past in de nieuwe manier van leven anno 2020.

Volledig op elektriciteit

Een plasma aansteker werkt volledig op elektriciteit en kun je dus gemakkelijk opladen via een USB-ingang. De aanstekers kunnen opgeladen worden aan je computer, powerbank of in het stopcontact en gaan jaren mee. Het is een goede en veilige investering. De aansteker kan niet zomaar aangaan in je broekzak en er komt geen vlam vrij bij het ontsteken.

De plasma aansteker voor alle weertypes

Waar je met een traditionele aansteker een windstil plekje moest opzoeken om je sigaret aan te steken of je wegwerpbarbecue te ontvlammen, hoef je hier bij een plasma aansteker geen rekening mee te houden. De aansteker werkt altijd, of het nu regent, waait of sneeuwt. De plasma aansteker maakt je leven makkelijker, veiliger en duurzamer. De aansteker is makkelijk mee te nemen voor op reis en is een geschikt cadeau voor je vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *